Tillift gebruiken

Hoe gebruik ik een passieve tillift? YouTube.
In deze instructiefilm laten wij zien hoe u een passieve tillift moet gebruiken. Wilt u meer informatie? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de Thuiszorgwinkel of bel onze Klantenservice via 0800 2 88 77 66 gratis. Standard YouTube License.
Verzorging Verpleging Transfer Toilet.
Dit is comfortabeler voor de zorgvrager omdat er nu minder druk van de beenslips op de dijen van de zorgvrager komt. Verrijd de tillift rustig door uw lichaamsgewicht te gebruiken. Stap 4: Afronden. Rijd de tillift naar bed of stoel en laat de tillift zakken.
Passieve tillift Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Dit hulpmiddel wordt bevestigd aan een tillift en kan een oplossing bieden wanneer u moeilijk of niet zelfstandig overeind kunt komen om uzelf te verplaatsen. Een actieve tillift zorgt er voor dat u overeind komt en weer kunt gaan zitten en dat u zich zonder te lopen kunt verplaatsen.
Ergocoach film: met passieve lift van bed naar rolstoel YouTube.
Project Gezond Zeker ondersteunt zorgverleners die zich bezighouden met het verminderen van de gevolgen van fysieke belasting op de werkvloer; de ergocoaches. Op www.gezondenzeker.nl vind je veel informatie, folders en de e-coach, e-learning voor medewerkers die meer willen weten over het gebruik van een passieve en actieve tillift.
Passieve Tillift bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Voordat u met de lift gaat rijden plaatst u de poten weer evenwijdig. Voor en achteruit rijden doet u door de duwhandvatten te gebruiken. Moet u de lift zijdelings verplaatsen of draaien dan kunt u van opzij met uw voet tegen het onderstel duwen.
Gebruiksaanwijzing actieve tillift. Verkrijgbaar bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. c
Voor en achteruit rijden doet u door de duwhandvatten te gebruiken. Moet u de lift zijdelings verplaatsen of draaien dan kunt u van opzij met uw voet tegen het onderstel duwen. Drempels en kleden vormen voor de lift grote obstakels.
Passieve tillift Goedgebruik.
Vind hier 123, instructies uit het GebruiksBoekje. Van lig naar zit met passieve tillift. Aanleggen van sling voor passieve tillift in lig. Aanleggen van sling voor passieve tillift in zit. Weghalen van sling in lig. Verwijderen van sling in zit.