Specialist in aangepast wonen

Rencards levert hulpmiddelen voor zorgprofessionals, zowel bij particulieren als in zorginstellingen. Daarnaast heeft ze zich op unieke wijze toegelegd op het aanpassen van woonomgevingen, rekening houdend met ergonomie, efficiency & zelfredzaamheid.

Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen. Als een woning niet (langer) geschikt is vanwege een lichamelijke beperking dient daarom een passende en betaalbare oplossing te worden gecreëerd, met oog voor detail. Rencards biedt hiervoor een totaalconcept waarbij aan alle details voor een succesvolle woningaanpassing is gedacht. De klant kan hierop vertrouwen zonder vervelende verassingen achteraf. Rencards verzorgt de complete installatie van plafondliften, aangepaste keukens & aangepaste badkamers. Voor het overbruggen van hoogtes met rolstoel of rollator wordt een enorm ruim assortiment hefplateau’s, plateauliften voor de trap, zweeftrapliften en woonhuisliften geboden.

Rencards biedt naast adviseurs met 20 jaar relevante praktijkervaring deskundige montageteams die tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden worden vooraf meteen in het advies begroot. Onze adviezen zijn gratis en vrijblijvend. Profiteer van onze kennis en ervaring!

Productgroepen

Sinds 1990 is een ruim assortiment hulpmiddelen samengesteld waarvoor grotendeels exclusiviteit binnen Nederland is verkregen.

Alle producten die worden toegepast hebben hun kwaliteit al op grote schaal bewezen in binnen –en buitenland.

(Plafond) tilliften

Plafondliften en mobiele tilliften, zwembadliften en het grootste assortiment jukken & draagbanden

Rolstoelliften

Hefplateaus, plateauliften voor de trap, woonhuisliften, flexstep systemen en een unieke zweeftraplift

Keukens

Betaalbare design keukens met specifieke aanpassingen, hoogteverstelbaar en in iedere gewenste kleur

Sanitair

Professionele zorgbaden, instapbaden, speciale wastafels en beugels t.b.v. valpreventie